Martine van Leeuwen

Welkom op mijn website, ik ben Martine van Leeuwen.

In mijn werk als verpleegkundige heeft de patient altijd centraal gestaan. Zorg in de breedste zin van het woord, met de aandacht waar op dat moment behoefte aan is. Tijd is in de verpleging een kostbaar goed geworden en ik ben dan ook heel blij dat ik het in mijn eigen praktijk op mijn manier mag doen: met tijd en aandacht!

Sinds 2004 beoefen ik yoga. Vanaf 2010 heb ik bij Integrale Yoga Nederland in Rotterdam de volgende opleidingen gevolgd:

– Integrale yoga beginners
– Integrale yoga gevorderden 1 en 2
– Verdiepingsopleiding Hatha Yoga
– Ademhalingsdeskundige opleiding

In 2017 heb ik de twee jarige opleiding Personalised yoga afgerond, een vorm van yoga die toepasbaar is op alle yoga tradities.

De aanvullende opleiding bij Care for Women, gericht op Vrouwengezondheid en hormonen heb ik in 2012 afgerond. Daarna ben ik mijn eigen praktijk gestart, eerst vijf jaar aan huis en sinds 2017 aan de Brouwersgracht in Den Haag. Met veel plezier en toewijding heb ik inmiddels al honderden vrouwen mogen begeleiden om hormonaal balans te vinden.

In 2016 heb ik mijn opleiding tot orthomoleculaire voedingsleer en therapie afgerond en in 2019 mijn opleiding darmtherapie.

Op de Brouwersgracht 14 in Den Haag geef ik yogalessen aan kleine groepen vrouwen, gericht op vrouwengezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Daarbij geef ik samen met Laraiz al enige tijd workshops op het gebied van vrouwengezondheid en hormonen (overgang, moeilijk zwanger worden, menstruatieklachten).

Delen op

Tweet

Wat klanten over ons vinden