Martine van Leeuwen

Welkom op mijn website, ik ben Martine van Leeuwen.

In mijn werk als verpleegkundige heeft de patiënt altijd centraal gestaan. Zorg in de breedste zin van het woord, met de aandacht waar op dat moment behoefte aan is. Tijd is in de verpleging een kostbaar goed geworden en ik ben dan ook heel blij dat ik het in mijn eigen praktijk op mijn manier mag doen: met tijd en aandacht!

In 2012 ben ik aan huis gestart met mijn eigen praktijk Care for Women Den Haag. Een praktijk voor vrouwengezondheid met aandacht voor alle aspecten van ‘het vrouw zijn’. Er bleek heel veel behoefte aan een luisterend oor, informatie, ondersteuning en begeleiding van vrouwen met hormonale klachten.

De praktijk groeide en in 2018 is de praktijk verhuisd onder de naam ‘Vrouw in Balans Den Haag’, naar de Brouwersgracht 14 in Den Haag.

Met alle opleidingen op orthomoleculair gebied, hormonen, oosterse geneeskunde, darmtherapie en vrouwengezondheid, waarbij veel meer gekeken wordt naar de werking van het lichaam als geheel en hoe je processen m.b.v. voeding, leefstijl en suppletie kunt ondersteunen, ben ik sinds begin 2020 als zelfstandige praktijk gaan werken.

Ik vind het belangrijk om de verbanden te ontdekken tussen alle klachten waarmee vrouwen komen. Westers medisch geef ik hier uitleg over, maar voor wat betreft de oplossingen kijk ik zowel regulier als orthomoleculair /complementair / oosterse geneeskunde en sluit ik aan bij de behoeften van mijn klant.

Een therapie start bij jou en moet aansluiten waar jij je goed bij voelt!

Sinds 2004 beoefen ik yoga en ik heb inmiddels vele yoga opleidingen gevolgd. Al vele jaren heb ik een vriendschap en samenwerking met Maaike van den Biggelaar van “Laraiz, yoga en Ayurveda“. Veel van de yogatherapie die ik kan toepassen tijdens mijn consulten, hebben hier hun oorsprong (in de Personalised yoga).

Met veel plezier en toewijding heb ik inmiddels al honderden vrouwen mogen begeleiden om hormonaal balans te vinden.

Delen op

Tweet

Wat klanten over ons vinden