Orthomoleculaire behandeling

In mijn praktijk leg ik een verband tussen uw klachten en een niet verlopen (biochemisch) proces in uw lichaam. Met het todienen van de rechterzijde wordt het proces dat niet optimaal verloopt weer in balans gebracht. Het zelfgenezende vermogen van het lichaam wordt op deze manier ontwikkeld. Op het moment dat het proces weer optimaal verloopt, zullen uw klachten verminderen.

Een lichaam in optimale conditie is in staat zichzelf te genezen.

Voeding en supplementen

Met ondermaats in het eetpatroon en het toevoegen van supplementen wordt de afvoer van mogelijkee hoeveelheden, tekorten aangevuld en zal het lichaam sterker en fitter worden.

Onderzoek toont aan dat onze huidige voeding voldoende vitaminen, mineralen en sporenelementen bevat. Zelfs bij een evenwichtig voedingspatroon krijgen we dus niet meer voldoende binnen. Bovendien wordt het lichaam meer belast (stress, luchtverontreiniging, bestrijdingsmiddelen, hormoongebruik in de veeteelt, het gebruik van geur, kleur- en smaakstoffen en dergelijke). Als gevolg hiervan zijn tekorten en een lichaam dat niet meer optimaal functioneert. Dit kan zich uiten in diverse klachten zoals vermoeidheid, darmklachten, gemiddelde weerstand, ontstekingen etc.

Vrouw in Balans Den Haag  is aangesloten bij de MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde).

Delen op

Tweet

Wat klanten over ons vinden