Werkwijze

De werkwijze van Vrouw in Balans Den Haag is in het algemeen als volgt:

STAP 1

Intake formulier invullen
Wanneer je een consult aanvraag hebt gedaan, krijg je een link per email toegestuurd naar het intakeformulier. Het is de bedoeling om deze zo snel mogelijk, maar uiterlijk 5 dagen voordat het intake gesprek plaatsvindt, in te vullen.

STAP 2

Intakegesprek
Tijdens het intakegesprek brengen we samen jouw gezondheidssituatie en hulpvraag in kaart en leer ik graag de persoon achter de klachten kennen. Hierbij maak ik gebruik van het vooraf ingevulde intake formulier en een uitgebreide anamnese. Indien mogelijk geef ik je vast wat eerste adviezen mee.

STAP 3

Oorzaak van klacht(en)
Door het verzamelen van de juiste informatie kan ik een goed beeld krijgen van de mogelijke oorzaken van je klachten. Hierbij kan ik, naast de analyse van het intake gesprek, gebruik maken van laboratorium onderzoek en Prognos metingen. Vervolgens leg ik jou uit hoe jouw klacht(en) worden veroorzaakt / samen hangen en welke werkingsmechanisme aandacht nodig heeft en op welke manier.

STAP 4

Behandelplan opstellen
Als het voor jouw helder is welke oorzaak de klacht(en) veroorzaakt, stellen we samen een persoonlijk behandelplan op, waarin we invulling geven aan de vier pijlers: voeding, suppletie, beweging en mindset. Wij stippelen samen een route uit naar herstel.

STAP 5

Betaling
Na afloop van het consult pin je het consult in de praktijk. De factuur stuur ik je direct via de mail, zodat je die meteen kunt doorsturen naar je zorgverzekeraar.

STAP 6

Vervolgconsult(en)
Aan het eind van het consult plannen we een vervolg consult in. Het tweede consult vindt ongeveer na 1-2 weken plaats. De consulten hierna zijn om de 4-6 weken. Tijdens een vervolgconsult bespreken we voortgang en wordt mogelijk het behandelplan aangescherpt.

Klachten?
Heb je klachten over mijn werkwijze of behandeling? Laat het mij dan weten via de email . Samen proberen we er uit te komen. Indien dat niet lukt, kun je terecht bij de Koepel Alternatieve behandelwijzen (KAB).

KAB

Afspraak maken
Duidelijkheid over de kosten van een consult
Bekijk mijn tarieven overzicht –>

Delen op

Tweet

Wat klanten over ons vinden