Vrouw in Balans

Leefstijl als medicijn

vrouw in Balans Den Haag is een praktijk voor leefstijlgeneeskunde.  Gezonde voeding en leefstijl zijn de sleutel naar het oplossen van veel gezondheidsklachten.

Wij zijn gespecialiseerde orthomoleculair therapeuten die je helpen om op natuurlijke wijze weer gezond en fit te worden én te blijven.

Vrouw in Balans Den Haag

Vrouw in Balans Den Haag is gespecialiseerd in vrouwengezondheid. Vrouwen zitten anders in elkaar dan mannen. Vrouwen hebben een complex hormoonstelsel dat in verschillende levensfasen tot problemen kan leiden of vragen kan oproepen. Niet alleen het hormoonstelsel, maar ook bijvoorbeeld het vrouwenhart reageert anders dan het mannenhart.

Voor Den- Haag en omstreken

Wij, Martine van Leeuwen (vestiging Den Haag Centrum) en Monique Velt (vestiging Wassenaar), zijn gespecialiseerd in hormonale klachten van vrouwen, zoals klachten van de menstruatie, PMS, endometriose, PCOS, moeilijk zwanger kunnen worden en overgang.

Daarnaast behandelen we ook andere hormonale klachten zoals klachten van de schildklier, bijnier (wat gepaard kan gaan met vermoeidheid en burn-out) en alvleesklier (diabetes).

Naast specialist op het gebied van hormonen zijn wij ook darmtherapeut. Wij zien dat veel vrouwen ook last hebben van maag, lever of darmen.

Vanuit onze praktijken helpen wij vrouwen, die vaak al jarenlang last hebben van gezondheidsklachten. Zij hebben meestal al veel geprobeerd, maar niets helpt echt. Of vrouwen die al tijden (zware) medicijnen gebruiken en hier heel graag van af willen. Met onze unieke aanpak waarbij wij leefstijl als medicijn inzetten, hebben wij al veel vrouwen van hun gezondheidsklachten afgeholpen.

Heb je chronische gezondheidsklachten? En wil je het roer omgooien om natuurlijk gezond en fit te worden? Neem dan contact met ons op!

Onze werkwijze

Wij hebben een unieke en succesvolle werkwijze ontwikkeld, die gebaseerd is op de principes van integrale en orthomoleculaire geneeskunde. Daarbij gaan wij altijd op zoek naar de oorzaak van de klachten en doen niet aan symptoombestrijding. Wij maken hierbij gebruik van gespecialiseerd laboratoriumonderzoek. Op basis van een persoonlijk behandelplan helpen wij je om de balans van je lichaam te herstellen. Voor het beste resultaat werken wij graag samen met je behandelend arts.

In het filmpje zie je wat orthomoleculaire therapie is en hoe wij werken.

Delen op

Tweet

Wat klanten over ons vinden