Vrouw in Balans

Leefstijl als medicijn

Vrouw in Balans Den Haag (voorheen Care for Women Den Haag) is een praktijk voor leefstijlgeneeskunde.  Gezonde voeding en leefstijl zijn de sleutel naar het oplossen van veel gezondheidsklachten.

Als gespecialiseerde orthomoleculair therapeut help ik je om op natuurlijke wijze weer gezond en fit te worden én te blijven.

Vrouw in Balans Den Haag

Vrouw in Balans Den Haag is gespecialiseerd in vrouwengezondheid. Vrouwen zitten anders in elkaar dan mannen. Vrouwen hebben een complex hormoonstelsel dat in verschillende levensfasen tot problemen kan leiden of vragen kan oproepen. Niet alleen het hormoonstelsel, maar ook bijvoorbeeld het vrouwenhart reageert anders dan het mannenhart.

Voor Den- Haag en omstreken

ik ben gespecialiseerd in hormonale klachten van vrouwen, zoals klachten van de menstruatie, PMS, endometriose, PCOS, moeilijk zwanger kunnen worden en overgang.

Naast specialist op het gebied van hormonen ben ik ook darmtherapeut. Veel vrouwen hebben, naast hormonale klachten, ook last hebben van maag, lever of darmen.

Vanuit de praktijk help ik vrouwen, die vaak al jarenlang last hebben van gezondheidsklachten. Zij hebben meestal al veel geprobeerd, maar niets helpt echt. Of vrouwen die al tijden (zware) medicijnen gebruiken en hier heel graag van af willen. Met de aanpak waarbij voeding, leefstijl en ook mindset als medicijn wordt ingezet, zijn al veel vrouwen van hun gezondheidsklachten afgeholpen.

Heb je chronische gezondheidsklachten? En wil je het roer omgooien om natuurlijk gezond en fit te worden? Neem dan contact op!

Werkwijze

mijn werkwijze is gebaseerd op de principes van integrale en orthomoleculaire geneeskunde. Daarbij gaan ik altijd op zoek naar de oorzaak van de klachten en doe ik niet aan symptoombestrijding. Ik kan hierbij gebruik maken van gespecialiseerd laboratoriumonderzoek. Op basis van een persoonlijk behandelplan helpen ik je om de balans van je lichaam te herstellen. Voor het beste resultaat werk ik graag samen met je behandelend arts.

In het filmpje zie je wat orthomoleculaire therapie is en hoe ik werk.

Delen op

Tweet

Wat klanten over ons vinden