Yogatherapie

Yogatherapie

In Yoga Therapie ga je één-op-één met Martine aan de slag. De serie begint met een intakegesprek waarna een serie van 3 tot 5 lessen wordt samengesteld, speciaal voor jou.

Waarom yogatherapie?

Als je onder stress leidt of als je het gevoel hebt om te zitten en niet verder te kunnen, blokkades te hebben, dan is Yoga Therapie een goede manier om gericht te werken aan het opheffen van deze blokkades. In yogatherapieën wordt een combinatie gebruikt van yogahoudingen, meditaties, ademhaling en mindfulness training van jouw individuele vraagplan.

Yogatherapie is yoga beoefening en therapie voor mensen met gezondheidsklachten. Reguliere yoga de algemene gezondheid en kan lichte klachten verminderen, maar is bij diepere onderliggende klachten effectief genoeg. In dit geval is yogatherapie meer aangeboden, omdat het ingestoken is op de individuele vraag en verlangen. Het is ondersteunend aan de behandeling door arts. Yogatherapie is preventief net als yoga, maar wordt ook hersteld in vele opzichten.

Ook is Yoga Therapie goed als je lichamelijke klachten hebben, bijvoorbeeld rugklachten van schouder- en nekklachten. Je krijgt gerichte oefeningen die je dan ook zelf kunt doen buiten de lessen. Klachten in het lichaam kunnen te maken hebben met diepere liggende blokkades in onze energie-lichaam en geest. Door de serie heen helpt Martine je om de blokkades op te heffen.

Een afspraak maken?

Neem telefonisch contact op met Martine op 06-52468127 voor een afspraak voor een intakegesprek.

 

Delen op

Tweet

Wat klanten over ons vinden