Behandelingen

Prognos is een computer-analyse systeem ter herstel en behoud van een goede gezondheid. Het is van oorsprong afkomstig uit de ruimtevaartgeneeskunde. Het is een veilige en pijnloze methode om klachten te verhelpen en te voorkomen en kan ook op baby’s toegepast worden.

Deze behandelwijze is een holistisch systeem gebaseerd op kennis van reguliere geneeskunde, acupunctuur, homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde, Ayurveda en vele andere natuurlijke geneeswijzen. Prognos is een unieke innovatieve combinatie van 5.000 jaar oude Chinese wijsheid, gebaseerd op de energiestromingen in de meridianen en Westerse high-tech computertechnologie, gebaseerd op wetenschappelijke feiten en praktijkervaring. De Westerse reguliere geneeskunde en het Prognos-systeem blijken elkaar perfect aan te vullen en worden reeds in veel landen gecombineerd toegepast.

Met behulp van Prognos stelt de behandelaar vast welke verstoringen in het lichaam aanwezig zijn en door welke oorzaken deze verstoringen zijn ontstaan. Vervolgens wordt de oorzaak van de klachten behandeld en niet de symptomen, waardoor klachten definitief kunnen verdwijnen.

Het uiteindelijke doel is evenwichtsherstel van lichaam en geest. In principe kunnen alle klachten met Energetische Geneeswijzen behandeld worden. Veel behandelde klachten zijn chronische vermoeidheid, spier- en gewrichtsklachten, allergieën, migraine, hoofdpijn, darmstoringen, huidklachten, hormoonstoringen, emotionele storingen zoals angsten en depressies, ADHD, multiple sclerose en reumatische klachten.

Bij klachten is het altijd wenselijk eerst de huisarts en eventueel een specialist te bezoeken.

Delen op

Tweet

Wat klanten over ons vinden