Intake en Consult

Als orthomoleculair hormoonspecialist geeft ik je uitleg over hormonen, hormonale balans en disbalans als oorzaak van je klachten. Ik geef uitleg over de diverse oplossingsrichtingen voor je klachten en ik breng gezondheidsrisico`s in beeld.

De oplossingsrichtingen zijn integraal en lopen uiteen van westers medisch met hormonen en medicijnen tot het bevorderen en herstellen van balans in het lichaam met behulp van vitaminen, mineralen en andere noodzakelijke voedingsstoffen (orthomoleculair).

Orthomoleculair betekent letterlijk: juiste moleculen. Het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt op deze manier gestimuleerd. Op het moment dat het proces weer optimaal verloopt zullen uw klachten verminderen.

Integraal betekent ‘een geheel uitmakend’, ‘alles omvattend’. Het integrale heeft enerzijds betrekking op de oplossingsrichtingen, anderzijds op het streven naar een geneeskunde waarbij er een meer omvattende samenwerking bestaat tussen de diverse richtingen in zowel de medisch westerse/reguliere- als de complementaire geneeskunde.

Intake

In het eerste consult kijk ik wat voor vragen en/of klachten je hebt en ook vooral naar wie jij bent en naar de omstandigheden die jou hormonaal beïnvloeden. Het consult duurt één uur, zodat ik de tijd kan nemen om te luisteren naar je verhaal en je vragen kan beantwoorden. Tijdens deze intake breng ik in kaart wat nodig is om je (hormonale) balans te herstellen.

Vervolgconsulten

In het eerste vervolgconsult krijg je op basis van je intake heel veel informatie. Ik geef je uitleg over je het ontstaan van je klachten zodat je begrijpt waardoor de klachten ontstaan. Daarnaast kijken we naar mogelijke oplossingen en geef ik jou hier advies over. Je krijgt een persoonlijk adviesplan. Voeding, voedingssupplementen, leefstijl en yogatherapie kunnen hier een onderdeel van zijn. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt, hoe de adviezen voor jou persoonlijk werken en hoe ik je verder kan ondersteunen en begeleiden.

Delen op

Tweet

Wat klanten over ons vinden