Yoga en vrouwengezondheid

Yoga en vrouwengezondheid

Bijna alle gezondheidsproblemen waarmee een vrouw te maken kan krijgen zijn hormonaal gerelateerd. Direct of indirect. ‘Vrouw in Yoga’ yoga versterkt je vitaliteit en zorgt ervoor dat je energie in balans is. En als je energie in balans is, volgt je hormoonhuishouding. Van PMS tot menopauze, van bekkenproblemen tot vermoeidheid, ‘Vrouw in Yoga’ helpt je lichaam optimaal functioneren. En als je al lekker in je vel zit helpt het je om dat zo te houden. Bewustwording van het lichaam, tijd voor jezelf en diepe ontspanning staan centraal.

Welzijn en vitaliteit voor vrouwen

Vanaf je vroege puberteit heb je als vrouw te maken met veranderingen in je lichaam omdat je kinderen kunt krijgen. Hierin ligt een enorme kracht, maar het herbergt ook een zekere zwakte. De maandelijkse cyclus en alle processen die daarmee samenhangen zijn van grote invloed op het dagelijks leven. Vrouw in Yoga verzorgt workshops en yogalessen die het algemene welzijn en de vitaliteit van vrouwen in alle levensfases bevordert.

Lekker in je vel

Het voorkomen en verlichten van specifieke vrouwelijke gezondheidszaken staat centraal in de workshops en lessen. Hierbij kun je denken aan menstruatieproblemen, PMS, overgangsperikelen tot bekkenbodem en hormoonbalans. Maar ook vrouwen met endometriose of cystes in de eierstokken, of zij die kampen met de gevolgen van borstkanker of moeilijk zwanger worden kunnen baat hebben bij deze speciale yogalessen en workshops voor vrouwen. De ervaring is dat het vrouwen helpt om lekkerder in hun vel te zitten en beter om te gaan met de dingen die ze in hun levenscyclus tegenkomen.

Delen op

Tweet

Wat klanten over ons vinden