Opleidingen en workshops

Start in maart 2022:
– De Personalised Yoga and development training
– 10 daagse detox kuur

Verwacht in 2022:
Yoga voor fertiliteit

Wegens eerder successen komt deze workshopreeks terug op de agenda. Laraiz werkt samen met Vrouw in Balans Den Haag aan het toepassen van de personalised yoga sleutels op alle mogelijke blokkades die het zwanger worden in de weg kunnen staan. Hierbij houden we rekening dat iedere situatie uniek is en er dus ruimte is voor jouw specifieke achtergrond.

In balans door de overgang

Vrouw in Balans Den Haag en Laraiz sluiten de handen ineen om een laagdrempelig programma in en rondom de overgang te bieden. We gaan zeker verder dan een handreiking voor de algemene thema’s. We zoomen in een workshop-reeks specifiek in op de persoonlijke individuele zaken die bij jou spelen. Bijvoorbeeld fysiek of mentaal even minder stabiel zijn of ongemak ervaren. We gaan evenzeer in op emotionele veranderingen of de vragen die opkomen bij het instappen in de nieuwe ‘vaak meer spirituele’ fase van je leven. De vraag die daarbij hoort is: “Wat wil ik?”. We reiken je (yoga)sleutels aan, zodat jezelf regie kunt pakken, balans vinden en met plezier de volgende fase van je leven tegemoet ziet.

 

Informatie en data volgen. Ben je geïnteresseerd of wil je nu al een individuele afspraak? Neem dan contact op met Laraiz of met Vrouw in balans Den Haag.

 

In verband met Corona liggen de yogalessen op de Brouwersgracht stil.

Woensdag

Tijd
Les
Leraar
Niveau

Donderdag

Tijd
Les
Leraar
Niveau

Vrijdag

Tijd
Les
Leraar
Niveau

Delen op

Tweet

Wat klanten over ons vinden