Orthomoleculair overgangsconsulente Den Haag

Een Holistische Benadering voor Vrouwen in de Overgang!

Als overgangsconsulente, orthomoleculair therapeut en energetisch therapeut ben ik gepassioneerd om vrouwen te begeleiden tijdens deze belangrijke fase van hun leven. De overgang is een periode die gaat met fysieke, emotionele en energetische veranderingen, en ik ben hier om je te ondersteunen op een holistische manier.

 

Waarom zou je voor mijn consultatie kiezen?

 

1  Expertise als Overgangsconsulente: Met een ruime ervaring als overgangsconsulente begrijp ik als geen ander de lichamelijke en emotionele uitdagingen die vrouwen tijdens de overgang doormaken. Mijn begeleiding is afgestemd op het bieden van gerichte ondersteuning om symptomen te begrijpen en beheersen en oorzaken op te lossen.
Ik geef uitleg over hormonen /bio identieke hormoontherapie en over natuurlijke oplossingen en relateer deze aan je persoonlijke situatie en eventuele andere gezondheidsklachten.

2  Orthomoleculaire Therapie: Als orthomoleculair therapeut geloof ik sterk in de kracht van voeding en voedingssupplementen om het lichaam te ondersteunen. Mijn benadering is gebaseerd op het aanpakken van voedingstekorten, waardoor we samen kunnen werken aan het herstellen van de balans in je lichaam en het verminderen van overgangsklachten.

3  Energetische Therapie: Naast de fysieke aspecten van de overgang, begrijp ik ook de impact op energetisch niveau. Mijn benadering omvat energetische therapie om balans en harmonie te herstellen, waardoor je beter in contact komt met je innerlijke kracht

4  Persoonlijke Aandacht: Elk individu is uniek, en mijn benadering is dan ook volledig aangepast aan jouw specifieke behoeften en situatie. Ik luister naar jouw verhaal, begrijp jouw zorgen en werk samen met jou aan een persoonlijk behandelplan.

5  Empowerment en Zelfzorg: Mijn missie is niet alleen gericht op het verminderen van de symptomen, maar ook op het empoweren van vrouwen om de regie over hun gezondheid terug te nemen. Ik bied handvatten voor zelfzorg, leefstijl aanpassingen en inzichten om je overgangsperiode met vertrouwen tegemoet te gaan.

 

“Vertrouw op mijn kennis, ervaring en vernieuwing om jou te begeleiden naar een gezonde overgang. Je staat er niet alleen voor, en ik ben hier om je te ondersteunen op elke stap van de weg”.

 

Neem vandaag nog contact met mij op en investeer in een vitaal en betekenisvol leven tijdens en na de overgang!
DE PRAKTIJK IS NABIJ HET WESTEINDE ZIEKENHUIS.

 

Vrouw in Balans Den Haag is aangesloten bij:

Delen op

Tweet

Wat klanten over ons vinden