Ons Yoga team

Met veel enthousiasme en passie delen wij met elkaar de beginselen van Personalised Yoga, ieder vanuit ons eigen specialisme en op onze eigen manier.

Martine van Leeuwen

Vanuit ' Vrouw in Yoga' begeleidt Martine van Leeuwen vrouwen in alle fasen van het hormonale leven. Martine is verpleegkundige, gespecialiseerd in vrouwengezondheid, orthomoleculair therapeute, en yogadocente speciaal voor vrouwen. Naast yogalessen geeft Martine workshops gericht op vrouwengezondheid (menstruatieklachten, overgangsklachten en fertiliteitsoga / moeilijk zwanger worden).

Circe Meijer

Het woord Yoga komt uit het Sanskriet en kan vertaald woorden met het Nederlandse woord verbinding.

Yoga werd direct vanaf mijn aller eerste proefles een wonderlijke manier van mezelf dieper ingezoomd kunnen be-leven. Ik wilde leren leven ‘In Yoga’. Verbonden leven. En die wens blijkt onuitputtelijk actueel.

Voor mij is het denk belangrijk om te mogen spelen, vertragen, vrij te zijn via mijn lichaam, zintuigen, stem. Vanuit die plek kan er een creatieve stroming bewegen en zijn verstilling van gedachten, diepere ontspanning en een meer ontvankelijke staat van zijn een mogelijk gevolg.

Ik geniet in deze fase van mijn leven zelf van weinig dynamiek en de tijd mogen hebben in de lichamelijke bewegingen. Zodat ik gedetailleerd met mijn aandacht in mijn bewegingen aanwezig kan zijn. Die intense beleving van mijn lijf heeft me niet alleen meer liefde en respect voor mijn eigen lichaam gebracht, maar ook een ontwikkeling in het richten van mijn concentratie ter verstilling van ‘de radio’ in mijn gedachten. Die radio gaat nooit uit, en kan wel heel goed van zender veranderen, die mogelijk beter aansluit op je gemoed.

Bij mij in een gemiddelde les zal je altijd op een geaarde manier rustig lichamelijk werken, veel energetisch werken, de ademhaling (pranayama) verdiepen, de vibratie van je stem ervaren met mantra’s, yoganidra ontvangen en hopelijk met regelmaat lekker lachen.

Maaike van den Biggelaar

Delen op

Tweet

Wat klanten over ons vinden