Yogatherapie

Yogatherapie

In Yoga Therapie ga je één-op-één met Martine aan de slag . De serie begint met een intake-gesprek waarna een serie van 3 tot 5 lessen wordt samengesteld speciaal voor jou.

Waarom Yoga Therapie?

Als je onder stress leidt of als je het gevoel hebt vast te zitten en niet verder te kunnen, blokkades te hebben, dan is Yoga Therapie een goede manier om gericht te werken aan het opheffen van deze blokkades. In de yoga therapie sessies wordt een combinatie gebruikt van yoga houdingen, meditaties, ademhaling en mindfulness Afhankelijk van jouw vraag en behoefte word een individuele behandelplan samengesteld.

Yoga therapie is yoga beoefening en therapie voor mensen met gezondheidsklachten. Reguliere yoga les bevordert de algehele gezondheid en kan lichte klachten verminderen, maar is bij dieperliggende klachten niet effectief genoeg. In zulke gevallen is yoga therapie meer hulp bieden, omdat het ingestoken  is op de individuele vraag en behoefte. Het is ondersteunend aan de behandeling door arts. Yoga therapie is preventief net als yoga, maar is ook herstellend in vele opzichten.

Ook is Yoga Therapie goed als je bepaalde lichamelijke klachten hebt, bijvoorbeeld rugklachten of schouder- en nekklachten. Je krijgt gerichte oefeningen die je dan ook zelf kunt doen buiten de lessen. Klachten in het lichaam kunnen te maken hebben met dieper liggende blokkades in onze energie-lichaam en geest. Door de serie heen helpt Martine je om de blokkades op te heffen.

Een afspraak maken?

Neem telefonisch contact op met Martine op 06-52468127 voor een afspraak voor een intake gesprek.

Kosten:

Serie 3 lessen EUR 195,00

Losse sessies EUR 70,00,- per uur

Delen op

Tweet

Wat klanten over ons vinden