Orthomoleculaire behandeling

In mijn praktijk leg ik een verband tussen uw klachten en een niet adequaat verlopend (biochemisch) proces in uw lichaam. Met het toedienen van de juiste voedingsstoffen wordt het proces dat niet optimaal verloopt weer in balans gebracht. Het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt op deze manier gestimuleerd. Op het moment dat het proces weer optimaal verloopt zullen uw klachten verminderen.

Een lichaam in optimale conditie is in staat zichzelf te genezen.

Voeding en Supplementen

Met aanpassingen in het eetpatroon en het toevoegen van supplementen wordt de afvoer van afvalstoffen bevorderd, worden tekorten aangevuld en zal het lichaam sterker en fitter worden.

Onderzoek toont aan dat onze huidige voeding onvoldoende vitaminen, mineralen en sporenelementen bevat. Zelfs bij een evenwichtig voedingspatroon krijgen we dus niet meer voldoende voedingsstoffen binnen. Bovendien wordt het lichaam steeds meer belast (stress, luchtvervuiling, bestrijdingsmiddelen, hormoongebruik in de veeteelt, het gebruik van geur, kleur- en smaakstoffen en dergelijke). Als gevolg hiervan ontstaan tekorten en een lichaam dat niet meer optimaal functioneert.Dit kan zich uiten in diverse klachten zoals vermoeidheid, darmklachten, verminderde weerstand, ontstekingen etc.

Delen op

Tweet

Wat klanten over ons vinden